Вила 2

Вила 2 разполага с басейн, градина, паркинг, 3 големи спални, всяка спалня с климатик и собствен санитарен възел, четвърта тоалетна за гости, перално помещение, стая за багаж, отворен хол и кухня с лице към басейна и градината, ТV, WiFi, напълно обзаведена кухня с хладилник, печка, микровълнова, сокоизтисквачка, шейкър, кафемашина и др.

Вилата разполага с персонал за почистване, градинар и поддръжка на басейн. Намира се в курорта Санур, известен със спокойните си и красиви плажове, подходящи за семейства с деца, многобройни заведения, магазини, спа центрове, крайбрежна алея с дължина около 6км. Вилата се намира на много стратегическо място- само 20 мин от летището на острова, 20 мин от Убуд, 15 мин от Кута и Семиняк, Чангу, 15 мин от Нуса Дуа и Беноа, както и 5 мин с мотор или кола от плажа.

В непосредствена близост може да откриете супермаркети, книжарница, детски магазин, домашни потреби, плод и зеленчук, пицария, кафенета, барове и ресторанти. Улицата се нарича Angello и е достъпна само за живеещите на нея и гостите които обитават вилите.

ЦЕНИ

НА ДЕН
НА СЕДМИЦА
НА МЕСЕЦ
135 € 900 € 1350 €