За Бали

BALIRELAX.BG
ИЗЖИВЕЙТЕ МАГИЯТА НА БАЛИ ЗАЕДНО С НАС!

bali-aboutБали гарантира невероятно преживяване на всеки, който го посети. Можете да откриете баланса между духовното или да се отпуснете на някой прекрасен плаж, да се гмуркате в коралови рифове, да изкачвате древен вулкан. Истински тропически рай, със своите планински склонове, гъста джунгла, която носи аромат на орхидеи, хибискуси и бугенвилеи, плажове- черни под горещото слънце на север и ослепително бели на юг.Ще имате прекрасна възможност да се запознаете с богатата култура и изкуствата, традициите и вярванията на неговите жители.

Основните градове на острова са столицата Денпаср- на южния бряг. Бизнес и административен център на острова, силно контрастира с хиндуистките храмове, зелените терасирани оризови полета и невероятните плажове. Пристанището Сингараджа, разположено на западната част на острова. Град Убуд западно от Денпасар със своите арт магазини, музеи, галерии, е смятан за културния център на Бали.

Заради богата си история, култура, танци, склуптура и живопис, красивите плажове, природа и тропическия климат, Бали е смятан за едно от най-красивите места в света. С десетките си хиляди храмове и пагоди, Бали е известен още като „Острова на хилядата храма“. Живописните и цветни гледки в комбинация с дълбоката духовност и уникална култура на местните, както и историческите и археологически забележителности, са сериозно основание да определим Бали за райско кътче на земята!
0
km² площ
0
Население
0
острова
0
години история
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ БАЛИ
НЕВЕРОЯТНИ ПЛАЖОВЕ

Остров Бали разполага с едни от най-красивите и идилични плажове в цял свят

УНИКАЛНА КУЛТУРА

Освен красивите плажове Бали завладява турустите със своята невероятна култура

ХРАМОВЕТЕ

В Бали има храмове, разположени на изключително екзотични места

ЕКЗОТИЧНА ПРИРОДА

Островът омайва със свойата естествена и недокосната от човека невероятно красива природа

ЛЮБЕЗНИ ДОМАКИНИ

Балийците са изключително любезни домакини, насладете се на перфектното обслужване

ВКУСНА ХРАНА

В Бали всички храни са натурални, там сезонът позволява да се отглеждат всякакви култури целогодишно

Част от забележителностите в Бали
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ